onsdag 12 oktober 2011

Ultraljuden

Allt såg bra ut igår! Hjärtat tickade på bra, det var två armar och två ben och allt såg ut som det skulle! =) Även hjärtultraljudet såg bra ut, jätteskönt! Vår lilla groda var dock inte så samarbetsvillig så vi fick inte så jättebra kort den här gången heller, men vad gör det när allt såg så bra ut! =) Beräknat datum blev återigen 29 februari, men jag hoppas hon kommer före eller efter det... Barnmorskan sa dock att hon trodde på februaribebis med tanke på min diabetes. Vi får väl se helt enkelt! =)

Jag bad barnmorskan dubbelkolla om det var en tjej, så de inte kryssade i fel i brevet! ;-) Hon sa att det är ju alltid lättare att se om det är en kille, men om hon skulle gissa så skulle hon tro att det är en tjej, så det låter ju bra! ;-) Inte för att det spelar någon roll alls, men nu när vi ändå ville veta så känns det ju kul att det stämmer i alla fall! ;-)

2 kommentarer:

Marre sa...

Åh vad skönt att allt ser bra ut=D

Hanna sa...

Vad skönt att allt såg bra ut! Har en kompis som är gravid och beräknad till 28 feb (29.innan ul), vad kul det ska bli att följa två med nästan exakt samma bf :)u