fredag 16 september 2011

Vi har fått post!!!

Ett enda brev låg i brevlådan idag, men det var det enda vi behövde! Allt såg bra ut, och jag är såååå glad och lättad!

Ska ner på stan nu och fika med en kompis, skriver mer senare! Kram till er alla som hållit tummar och en extra varm kram till dig Anonym som fortfarande väntar på ditt svar!

14 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Igen! har väntat med spänning hela dagen både för min och din skull! Så kul att även du fått post! Jag väntade ivrigt hela morgonen på att posten skulle komma och äntligen så kom det efterlängtade brevet! som jag absolut inte räknat med med tanke på mina dåliga siffror. Men under kan ju ske:) nu är det bara att hoppas hoppas att allt ser bra ut på det utökade hjärtultraljudet som ska göras i början av okt. Fick även veta att pyret i min mage är en pojke. Önskar dig all lycka och hoppas allt går hela vägen! Och tack för att du önskade mig en varm kram i detta inlägg, det behövdes!:) Sköt om dig och magen! Kram

Livets underverk sa...

Åh, så underbart! Hoppas du kan njuta för fullt av graviditeten nu.
Många kramar

Hanna E sa...

JIPPIIIIIIIIE!! Så kände jag när du gav mig de goda nyheterna förut, har gått omkring med ett leende sedan dess! <3

Hanna sa...

Åh så skönt! :) Trevlig helg på er, kram

Anonym sa...

Tjhoohoo!!!! Vad bra att det är bra!!
Har gått och och tänkt på er.

Stora kramar/PIA

SOPHIA... sa...

underbart!

Hanna sa...

Haha, ja, alla snacks duger i kris ;)

Om mig... sa...

åhhh grattis - UNDERBART!!!!!!!!!!!

Popcorn79 sa...

Tack för alla grattis! =)

Anonym: Åh, så glad jag blev när jag läste din kommentar!!! Fick några glädjetårar till och med! Roligt att du ska få en liten pojke! Vi ska få en flicka så då får vi en av varje, jätteroligt! =) Jag ska hålla tummarna för dig på ultraljudet, när ska du dit? Vi ska också göra ett utökat hjärtultraljud, på samma dag som vi ska göra RUL, den 11 oktober. Håll dig gärna kvar och uppdatera hur det går! =) Massa kramar till dig!

Anonym sa...

Hej igen! kikar in här lite då o då, man blir så nyfiken hur det går:) Gud så kul med en liten tjej! kul med en av varje! Jag blev överlycklig när jag fick veta att jag skulle få en pojke, hade det dock lite på känn hela tiden och tyckte mig se något där nere vid ultraljudet som gjordes vid fostervattensprovet hehe. Tack för att du håller tummarna! Håller mian hårt för din skull med! Lustigt, jag ska nämligen också göra mitt hjärt ultraljud den 11:e okt! Rul har jag dock den 30:e sep så det är ju snart:) Får hoppas allt ser bra ut då så man kan lugna sig lite till det utökade hjärtultra, är så nervös att det ska vara något fel som visar sig då, nu när man blivit så glad över brevet.. Sedan är det ju även den utökade kromosomanalysen, men den är jag inte lika orolig för, känns ganska lugnt när de vanligaste visade okej! Ska dom göra utökad analys på dig med? Uppdaterar om hur de går för mig sedan:) lycka till tills dess! Stor kram!

Popcorn79 sa...

Jag var helt säker när jag väntade Rasmus att det var en kille, trots att vi aldrig tog reda på könet. Och eftersom jag mått exakt likadant den här graviditeten så var jag lika säker nu att det var en kille till, men där hade jag fel! ;-) Men det känns jättekul med en tjej! =)

Vad lustigt att vi ska göra hjärt-ul samma dag! Antar att vi dock bor i olika städer så vi lär nog inte se varandra ändå... ;-) Härligt att du ska på RUL snart, jag förstår inte riktigt varför vi måste vänta så länge på vårat, men det är väl så det är. Vi gör ingen utökad kromosomanalys, det var inget de föreslog och det känns helt okej ändå. Hoppas bara att allt ser bra ut på ultraljuden, men det tror jag, jag känner mig ganska positiv. Kram! =)

Anonym sa...

Ja det är kontigt hur man kan känna på sig saker, alla sa dock till mig nu innan att "mamman brukar alltid ha fel" så var skönt att jag fick rätt hehe:) Ja verkligen! Jag bor i Örebro :) Ja det var konstigt att ni måste vänta enda tills dess, med tanke på att vi är lika långt gångna. Nej det förstår jag, läkaren sa att dom endast gör utökade analysen i sällsynta fall och eftersom jag fick så himla hög risk så valde dom att göra de för att vara på den säkra sidan, han sa att det skulle vara skillnad om jag exempel fått 1:50 eller mer, då hade de inte gjort det. Ja precis vi får hoppas allt ser bra ut, jag känner mig också positiv nu efter brevet, dock finns tanken där i huvudet endå att det kan vara fel, men jag hoppas o hoppas:) känns endå som att de borde se på rul om det är ett allvarligt hjärtfel, med tanke på att andra inte får det här utökade hjärtultraljudet och endå får reda på avikande saker, så hoppas de kan lugna mig lite då iaf:) Kramar!

Popcorn79 sa...

Vad lustigt, jag bor också i Örebro! Då ses vi kanske där då! Vilken tid ska du dit? Jag har RUL kl 13 och hjärt-ul kl 14. Då måste vi förresten ha träffat samma läkare under fvp också,vad tyckte du om honom? Jag tyckte han var så väldigt neutral och korrekt, så det kändes konstigt eftersom jag själv var så känslosam. Det är bra att du inte oroar dig för RUL, jag tror det kommer gå bra! =) Kram!

Anonym sa...

Jasså gör du! Ja du ser, världen är bra liten!:) jag ska vara där halv ett, så då stöter vi kanske på varandra där. Ja jag tyckte inte alls om honom, bad om att få köpa en bild då de från kubtestet inte var så bra, just för att jag tänkte att om det var något fel ville jag endå ha en bild som minne, men nej , det fick jag inte det tyckte han var en mycket dålig ide och förklarade att man säker har nog med ångest om man exempelvis får ett missfall och sedan får veta att barnet är friskt, och det kan man ju förstå, men jag sa ju vad jag ville och kände att jag borde fått bestämma det själv.. Sedan saknade jag lite att han pratade om vad han såg på barnet, hade gärna hört om nackspalten såg bättre ut och vad han tyckte om resten av fostret, ja lite så, men han sa inte ett ljud hehe.. Men som sagt, många läkare är ju så och tyvärr har jag under denna graviditet bara mött stela typer inom vården.. Inte någon som visat det minsta förstående eller medkänsla.. Men det kanske är deras uppgift, jag vet inte .. Men som sagt nu är det drygt en vecka till mitt rul, sen stöter vi nog på varann den 11:e:) kram!